Prvi kviz općeg znanja

Published by Martina on

Kvizovi su sve omiljeniji oblik zabave, stoga je prvi put u našoj školi održan kviz općeg znanja. Eliminacijski dio održan je 6. veljače, a na njega se odazvalo 125 učenika. Početni dio temeljio se na znanju iz hrvatskog jezika. U grupnom dijelu kviza svoje mjesto je našlo najboljih 16:

Lucija Dodig, III.2

Marija Previšić, III.1

Ivan Dugandžić, IV.1

Marin Dodig, I.b

Luka Džalto, II.1

Morena Bradarić, I.h

Ivan Perić, II.b

Lucija Jurković, III.b

Matej Jurilj, IV.a

Ana Previšić, II.1

Antonela Jurić, III.b

Martina Martinović, III.1

Gabrijela Vidić, III.2

Antonela Vukančić, III.1

Marta Buntić, III.2

Katarina Jovanović, IV.2

Tijekom kviza treperila je napetost jer su se bodovi na tablici mijenjali iz minute u minutu. Kviz se sastojao od čeitri dijela: 10 vizualnih pitanja, 8ABCD, 8ABC i 12 otvorenih pitanja.

Pobjedu je odnijela grupa “D” (Marin Dodig, Gabrijela Vidić, Ivan Perić i Marta Buntić) sa osvojenih 150 bodova. Drugo mjesto pripalo je grupi “A” (Lucija Dodig, Lucija Jurković, Martina Martinović i Ivana Grgić) sa samo jednim bodom manje od pobjedničke grupe. Grupe “B” (Marija Previšić, Ana Previšić, Antonela Jurić i Antonela Vukančić) i “C” (Ivan Dugandžić, Luka Džalto, Katarina Jovanović i Morena Bradarić) podijelile su treće mjesto osvojivši 140 bodova.

Vijeće učenika je i ovaj put inicijator održavanja navedenog događaja i načina realizacije u organizaciji pedagoginje Dijane Ivanković.

Čestitke pobjedničkoj ekipi kao i svim učenicima koji su sudjelovali. Nadamo se da će njihovo iskustvo i uspjeh biti motivacija i ostalim učenicima za sudjelovanje u sljedećim natjecanjima!

Categories: Vijesti