Priredba povodom Valentinova

Published by Martina on

Proslava Valentinova postala je tradicija učenika i djelatnika Srednje škole Čapljina.

Tako su i ove godine obilježili Valentinovo – Međunarodni dan ljubavi koji se u cijelom svijetu slavi 14. veljače. Na izbornoj nastavi učenici su s profesoricom Ivanom Jerković izrađivali ukrase u obiku srca kojima su ukrasili školski prostor na oduševljenje učenika i profesora.

Profesorica Mirela Falak s učenicima je ukrasila školsko predvorje gdje je upriličena prigodna priredba u čast ovog dana, a projekciju za Valentinovo pripremila je pedagoginja Dijana Ivanković.

Recitatorska sekcija s profesoricom Adrianom Raič i profesorom Šimom Doko pripremila je prigodne recitacije koje su interpretirali Iva Lucija Borovac, Josip Goluža i Ivan Dugandžić. Članovi dramske sekcije s profesoricom Anom Falak odvažili su se snimiti spot za pjesmu ”Ti si moja prva ljubav”, koju je otpjevao školski zbor. Projekciju spota u kojem se u glavnim ulogama pojavljuju Nora Nikolić i Ante Kordić učenici i profesori pratili su na projekcijskom platnu.

Nakon upriličene priredbe učenici i profesori Srednje škole Čapljina bili su složni kako su sreća, zadovoljstvo i nasmijana lica pokazatelji kako je sve lijepo kada je ”Ljubav u zraku” te da se tradicija obilježavanja Valentinova svakako treba nastaviti.

Categories: Vijesti