Dječji festival FutureA

Published by Srednja Škola on

Četvrti po redu dječji festival “FutureA” održan je 2. lipnja 2023. na Trgu kralja Tomislava u Čapljini, u organizaciji Fondacije “Gradimo Budućnost Out of Area” i Grada Čapljine.

Okupila su se djeca iz cijele županije, u dobrom raspoloženju, zajedno sa svojim učiteljicama, učiteljima, nastavnicama, nastavnicima i roditeljima.

Gradonačelnik Čapljine dr. Smiljan Vidić zahvalio je djeci, svim školama, nastavnom osoblju i roditeljima na dolasku na najveći dječji festival u BiH, kao i volonterima iz Nizozemske i Srednje škole Čapljina.

Na dječjem festivalu FutureA angažirano je preko 180 volontera koji su postavili scenu na kojoj su se smjenjivale kreativno osmišljene radionice za djecu kao što su ples, igre loptom, ribolov, izrada nakita, bojenje lica, crtanje majica i lica, XXL Twister i razne druge igre spretnosti što je najmlađima pružilo zabavu, veselje, edukaciju i fizičke aktivnosti.

Djeca su na Trgu kralja Tomislava također mogla uživati u upoznavanju omiljenih likova iz bajki, a djecu su zabavile i ekipe Čapljinskih mažoretkinja, Erigo-D, Zumba kids i broji drugi likovi zanimljivi djeci.

 

Categories: Vijesti