Valentinovo u Srednjoj školi Čapljina

Published by Srednja Škola on

Na dan obilježavanja Dana zaljubljenih – Valentinova, naša profesorica Mirela Borovac Falak ukrasila je hodnik škole gdje je održana školska priredba.

Voditeljica Nikolina Limov, učenica odjela ll.1 pozdravila je sve prisutne učenike, profesore i čestitala Valentinovo najavivši pjesmu  „Minut srca tvog“.

Pjesmu je izveo školski zbor s profesoricom Monikom Raguž. Kao što tekst pjesme „Minut srca tvog“ kaže svi smo mi slabi na ljubav. Ljubav je osjećaj kojem svi težimo. Ljubav je ta koja nam popravi dan, ali isto tako zbog ljubavi znamo biti i neraspoloženi. Neprestano tražimo našu srodnu dušu, nekoga s kim ćemo dijeliti dobro i zlo.

Recitatorska sekcija s profesoricom Adrianom Rajič i profesorom Šimom Doko pripremila je  prigodne dvije pjesme. Pjesmu hrvatske pjesnikinje Side Košutić pod nazivom „Gdje si“ interpretirala je Marija Budimir iz odjela ll.2, a Manuela Borovac iz  odjela l.1 pjesmu Dragutina Tadijanovića  „Sanjam kako idem pored tebe“.

Članovi dramske sekcije Anđela Ivanković, Karlo Tunjić i Lucijan Puharić s profesoricama Anom Falak i Majom Katura izveli su kratki igrokaz pod nazivom  „Zaljubitis“. Predočili su nam što se dogodi s učenicima kad su zaljubljeni i kako reagiraju roditelji na to.

Za kraj zbor je otpjevao prigodnu pjesmu Olivera Dragojevića  „Meni trebaš ti“.

Ono što vam želimo napomenuti jest da za ljubav treba dvoje, ali voljeti druge možete samo ako volite sebe. Volite sebe i druge!

Svim našim učenicima, profesorima i ostalim djelatnicima želimo sretan  Dan zaljubljenih!

 

Categories: Vijesti