Upriličen svečani prijem nagrađenih učenika Srednje škole Čapljina

Published by Srednja Škola on

U salonu Gradske uprave Čapljina  upriličen je svečani prijem učenika generacije i najuspješnijih učenika Srednje škole Čapljina koji su oslobođeni polaganja mature. Već tradicionalno, po završetku školske godine Gradonačelnik organizira ovaj svečani prijem kako bi najboljim učenicima čestitao na ovom izvrsnom uspjehu koji su do sada postigli i uručio prigodne nagrade, te zaželio sve najbolje u daljnjem školovanju i životu.

Učenici generacije Srednje škole Čapljina su Luka Džalto koji je pohađao četverogodišnji obrazovni program – opću gimnaziju i Gabriela Pažin koja je pohađala trogodišnji obrazovni program – zanimanje kuhar.

Uz Luku i Gabrielu nagradu su primili i učenici koji su s izvrsnim uspjehom završili srednjoškolsko obrazovanje – oslobođeni polaganja mature i završnog ispita: Ana Previšić – opća gimnazija i Stjepan Jelčić – poljoprivredni tehničar fitofarmaceut.

Gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić je istakao izvrsnost ovih učenika u njihovom dosadašnjem školovanju koje je na radost njihovih roditelja, a na ponos cijele lokalne zajednice. Istakao je uvjerenje da će svi uspješno upisati i završiti željeni fakultet.

Categories: Vijesti